ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΟΝΤΕΣ (ΔΙΑ)ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



    






ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.......................

διαδήλωσαν υπό βροχή οι φαρμακοποιοί της Πελοποννήσου και με μαζικότητα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των καιρών μας και αυτοί με την σειρά τους.
Παρόντες στις παραπάνω διαδηλώσεις πέρα από τα πολλά μέλη διάφορων Δ.Σ. τοπικών συλλόγων και ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κος Αμπατζόγλου καθώς και ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Φ.Ε. Κος Γαλανόπουλος.
Το ραντεβού ορίστηκε στις 12¨00 στο κέντρο της Τρίπολης.
Ακολούθησε πορεία μιας ώρας υπό καταρρακτώδη βροχή με τερματικό σταθμό τα γραφεία της περιφέρειας όπου και κατατέθηκε ψήφισμα για τις θέσεις του κλάδου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των φαρμακοποιών ήταν μεγάλη , περίπου 200-250 άτομα αν αναλογιστεί κανείς τόσο τον άσχημο καιρό όσο και το γεγονός ότι ο κλάδος είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί με αυτόν τον τρόπο......... τι άλλο........την επιβίωσή του!!
Στις συζητήσεις που ακολούθησαν έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Π.Φ.Σ. για τα θέματα όπως έχουν διαμορφωθεί και μετά την κατάθεση του προσχεδίου νόμου στην Βουλή.
Κοινή εκτίμηση όλων των συνομιλητών ήταν ότι ο αγώνας τώρα αρχίζει και με τίποτα ο εφησυχασμός δεν πρέπει να μας αποσπά από τον τελικό στόχο....... την επιβίωση του Έλληνα φαρμακοποιού.
Εμείς σαν PHARMA TEAM οφείλουμε να ευχαριστείσουμε τον Γ.Γ. του Φ.Σ. Μεσσηνίας Κο Χρήστο Ποντίκη για την συνεισφορά του στην ενημέρωση και στην αποστολή του παραπάνω φωτογραφικού υλικού.
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ...............
Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ..........
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ..............

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ