ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Ξεκινά τη Δευτέρα ο πρώτος κύκλος μεταπτυχιακών μαθημάτων

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τα μεταπτυχιακά μαθήματα των φαρμακοποιών του Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος κύκλος με θέμα τις παθήσεις του αναπνευστικού ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου με 5 σεμινάρια. Παρακολουθώντας όλο τον κύκλο των μαθημάτων αυτών, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση σε ένα όργανο του ανθρωπίνου σώματος, αρχίζοντας από την ανατομία του και περνώντας από την φυσιολογία και την παθολογία με κατάληξη τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Τα μεταπτυχιακά αυτά μαθήματα πραγματοποιούνται στη συνεδριακή αίθουσα του Συλλόγου μας, η οποία αποδείχθηκε μικρή για τις ανάγκες των μαθημάτων. Η συμμετοχή των φαρμακοποιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν σε διάστημα ελάχιστων ωρών. Ήδη το ΔΣ του Συλλόγου προσπαθεί να βρει τρόπο να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον των συναδέλφων και παράλληλα προετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο μεταπτυχιακών μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς.
Οι φαρμακοποιοί που θα παρακολουθήσουν και θα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο πνευμονολογίας θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και θα μοριοδοτηθούν από τον μοναδικό φορέα μοριοδότησης φαρμακοποιών, τον ΙΔΕΕΑΦ.
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για την υποδοχή που επεφύλαξαν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια επιμόρφωσης από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου και υπόσχεται να συνεχίσει τις προσπάθειες αναβάθμισης του ρόλου μας μέσα από τέτοιες μοναδικές δραστηριότητες.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος Ευγενίδης