ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Διαβάσαμε το σχόλιο του κ. Στούπα(Capital) και την απάντηση του κ. Λουράντου.

Όσον αφορά τον κ. Στούπα είναι γνωστός για τις ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις του και δεν μας ξαφνιάζουν παρόμοιες τοποθετήσεις του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ακραία νεοφιλελεύθερος κ. Στούπας χειροκροτεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διότι προωθεί τις «μεταρρυθμίσεις» (!) στα ΜΥΣΥΦΑ που δεν υλοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τρίζουν τα κόκκαλα των αριστερών όλων των αποχρώσεων και προελεύσεων, όταν ακούν τον κ. Στoύπα να εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά ο κ. Στούπας λέει και μια αλήθεια. Γράφει επί λέξει «….παλαιότερα τα φαρμακεία ήταν κλειστά για μήνες προκειμένου να μην περάσουν παρόμοια μέτρα». Ο κ. Στούπας επαναλαμβάνει αυτό που λένε όλοι οι φαρμακοποιοί και όλοι όσοι παρακολουθούν τα κοινά. Δεν μας λέει κάτι καινούργιο….

Τι απαντά επ’ αυτών ο κ. Λουράντος; Απαντά ότι «διαμαρτυρίες των φαρμακοποιών δεν μπορούν να γίνουν στην έκταση και τον βαθμό που γίνονταν κάποτε» και εξηγεί μόνος του τους λόγους.
  • Πρώτος λόγος: «….τα φαρμακεία επιβιώνουν οριακά» 
  • Δεύτερος λόγος: «….είναι κοινωνικά ξεπερασμένο και άδικο… να ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός …» 
Αλήθεια τα φαρμακεία ευημερούσαν όταν προ διετίας ο κ. Λουράντος καλούσε τον κλάδο σε διαρκή επανάσταση και σε μακροχρόνιες διακοπές της σύμβασης του ΕΟΠΥΥ;

Αλήθεια ήταν δίκαιο να ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός προ διετίας και έγινε άδικο τώρα; Αυτά που γράφει ο κ. Λουράντος ούτε ο ίδιος τα πιστεύει. Είναι τίμιο και ειλικρινές να πεί ευθέως ο κ. Λουράντος ότι είναι δέσμιος της στήριξης που του παρείχε και του παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με βάση αυτή τη στήριξη έγινε και παραμένει πρόεδρος και του ΠΦΣ και του ΦΣΑ.

Τα υπόλοιπα είναι φρού-φρού κι αρώματα.

Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι….

Pharma Team