ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ελλάς το μεγαλείο σου!


Ελλάς το μεγαλείο σου! 
Νέο κρούσμα ανοησίας και προχειρότητας είχαμε αυτή τη φορά εκ μέρους των νομικών και οικονομικών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ που εξώθησαν ακόμα και τον διοικητή του Οργανισμού, Λ. Παπαγεωργόπουλο να τους πει ότι έκαναν «πατάτα»!
Πάνω που πήραμε μία ανάσα από την δημοσίευση της διάταξης που επιτρέπει στα Ταμεία που συνένωσαν τους κλάδους Υγείας τους υπό τον ΕΟΠΥΥ σε δεύτερο χρόνο (όπως είναι αυτά των ΔΕΚΟ) να αλληλοπιστώνονται κονδύλια ώστε να πληρώνουν τους παρόχους τους, και εμάς τους φαρμακοποιούς, τώρα προέκυψε πρόβλημα στην διατύπωση, με αποτέλεσμα να μην δέχονται να ισχύσει η εν λόγω διάταξη οι ίδιοι οι συντάκτες της! Οι νομικοί και οικονομικοί σύμβουλοι του ΕΟΠΥΥ!

Αποτέλεσμα; 

Θα τη συντάξουν πάλι, θα πάει για έγκριση, ψήφιση, δημοσίευση σε ΦΕΚ και …έχει ο Θεός πότε θα μπει σε ισχύ ώστε να πληρωθούμε από την «ένοχη» ΔΕΗ, το ΤΑΥΤΕΚΩ και τους λοιπούς «συνήθεις ύποπτους». 

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα για το νέο χτύπημα κάτω από τη ζώνη ειδικά για τους φαρμακοποιούς της βόρειας Ελλάδας όπου υπάρχουν πολλοί ασφαλισμένοι στη ΔΕΗ, να πληρώσουν τουλάχιστον ο Οίκος του Ναύτου και το ΕΤΑΑ που δεν εμπλέκονται στο πρόβλημα. Ταυτόχρονα δε ο ΠΦΣ πρότεινε να συνεχίζονται εν τω μεταξύ οι εκκαθαρίσεις στα ταμεία των ΔΕΚΟ για να μην προκύψουν κι άλλες καθυστερήσεις μετά τη ψήφιση της νέας διάταξης! 
Τι άλλο να πούμε… Δεν θα γίνουμε πότε κράτος!